Jak to funguje

Koho hledáme:

Hledáme lidi ochotné spravovat jednu nebo více sekcí našeho portálu, to znamená zadávat technické informace do databáze, psát recenze, články, vyhledávat zajímavosti, technické novinky, dokumentace a podobně.

Co nabízíme?

Nabízíme podíl z PPC (pay per click) reklamy, až do výše 50%,ze všech zobrazení na Vámi spravované stránce. Podíl začíná na startovních 10% a postupně stoupá až na 50% podle Vaší aktivity.

Vzhledem k tomu, že systém teprve začíná a odhalujeme chyby + vše dokončujeme, všichni začínající správci ihned získávají 50%, které jim zůstanou i po tom, co systém naběhne do plného provozu.

Jak to funguje?

Momentálně podporujeme jen Google Ads reklamu. Peníze za reklamu získává přímo uživatel a to tak, že si u Google Ads otevře vlastní účet a reklamní kód si podle našeho návodu sám zaregistruje, jak na straně Google, tak na naší straně. Od té chvíle dostává uživatel svůj podíl přímo na vlastní účet na Google.

Systém se teprve vyvíjí a odhaduje, proto uvítáme všechny nápady a připomínky za strany nových správců. Pro správce je připravena speciální diskusní sekce, kde mohou řešit funkčnost, provoz, chyby, návrhy a jiné.
SYSTEM ERROR, CHECK DEBUG